Jouw woning snel verkocht tegen de hoogste prijs!

De eerste indruk
Niets is zo belangrijk voor potentiële kopers als de eerste indruk van een huis, omdat een koper op Funda binnen enkele seconden bepaalt of hij jouw woning wel of niet komt bezichtigen. De woning moet er daarom meteen uitspringen. Om de woning te onderscheiden van vergelijkbare woningen uit je buurt en de best mogelijke prijs voor jouw woning te krijgen, is verkoopstyling van essentieel belang. De potentiële kopers zijn niet op zoek naar jouw (t)huis, maar naar hun droomhuis!

Wist je dat een verkoopstyling niet alleen helpt om de woning sneller te verkopen, maar dat een professioneel gestylde woning vaak 10 tot 15% hoger in waarde wordt geschat? Daarom onze dienst verkoopstyling!

Onze werkwijze
We gaan samen door de woning en tuin, en bespreken daarna voor elke ruimte wat er eventueel aangepast kan worden. We benadrukken de positieve aspecten van de woning waarbij we rekening houden met de doelgroep, looplijnen, zichtlijnen, lichtinval, kleur- en materiaalgebruik én functies van de ruimtes. Voor elke woning en budget heb ik creatieve en vaak verrassend eenvoudige oplossingen. Mijn doel is om zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds aanwezige spullen. 

Indien er hulp bij kluswerkzaamheden nodig is, bijvoorbeeld schilderwerk, behangwerk, vervangen van tapijt, leggen van laminaat, sanitaire aanpassingen, tuinwerkzaamheden, afval afvoeren e.d. dan verzorgen wij dat ook.

Tip
Wist je dat de kosten voor verkoopstyling fiscaal aftrekbaar zijn?!

Verkoopstyling advies aan huis: 

 • Vooraf telefonisch intakegesprek
 • Styling advies bij jouw thuis (max 6 uur)
 • Praktische tips, ideeĂ«n en oplossingen 
€ 495,- 

Inclusief 21% btw
 • Reiskosten per kilometer
 • Eventuele parkeer of pontkosten worden doorberekend

€ 0,29

Exclusief 21% btw

 

   Interesse?

   Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug!

   RICHT JE HUIS IN bij Coraline
   • Webshop woonaccessoires, verlichting & meubels
   • Interieuradvies
   • Behangservice

   Lees meer over ons