Levering:
Wij versturen al onze pakketten met PostNL binnen Nederland en Belgi√ę. Deze leveren van maandag t/m zaterdag¬†je bestelling netjes af.¬†Je ontvangt een track & trace code waarmee¬†je de geplande bezorgtijd kunt inzien.

Levertijd:
Gemiddeld 1-3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Om redenen van het milieu, hergebruiken wij verpakkingsmaterialen. Het kan voorkomen dat het product in een hergebruikte doos wordt geleverd, met labels welke niet aan Richtjehuisin relateren.

Voorraad: 
De voorraden van onze producten worden 1-2 keer per week bijgehouden. Helaas kan het voorkomen dat een product uitverkocht blijkt en niet meer voorradig is. Wij zullen dan zoeken naar een alternatief, of jou order annuleren waarna het aankoopbedrag z.s.m. zal worden terug gestort. Wij brengen jou daar natuurlijk van op de hoogte.

Verzendkosten:
Bij¬†een bestelling boven de ‚ā¨75,00 in Nederland en¬†‚ā¨100,00 in Belgi√ꬆzijn de verzendkosten gratis. Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten:

  • PostNL 0-10 kg¬†‚ā¨ 6,95 in Nederland
  • PostNL¬†10-20 kg¬†‚ā¨ 13,00 in Nederland
  • PostNL¬†0-5 kg¬†‚ā¨¬†9,95 naar Belgi√ę
  • PostNL¬†5-10 kg¬†‚ā¨¬†19,95 naar¬†Belgi√ę

Bestelling afhalen:
Het is mogelijk om op afspraak je bestelling af te halen. Neem dan contact op via onze klantenservice info@richtjehuisin.nl