Retourneren kan binnen 14 dagen eenvoudig via onderstaande linkĀ RETOUR AANMELDEN

Volg deze stappen om je pakket te retourneren:

 1. Vul je e-mail adres, en ordernummer in
 2. Selecteer de producten dieĀ je wilt retourneren
 3. Selecteer een reden
 4. Accepteer onze algemene voorwaarden
 5. Bevestig je selectie
 6. Download je retourlabel
 7. Vervolgens kunĀ je een retouretiket printen en op het pakket plakken.
 8. Breng het retourpakket naar een dichtstbijzijnde DHL, DPD of PostNL punt.Ā 
 9. Wij adviseren om de bon met de Track & Trace code te bewaren totĀ je retourzending is verwerkt. Zonder bewijs van verzending kunnen weĀ je helaas niet verder helpen bij pakketten die kwijt zijn geraakt bij de post.

Bedenktijd/ retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is,Ā u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa ā‚¬Ā 6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en ā€“ indien redelijkerwijze mogelijk ā€“ in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@richtjehuisin.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigdĀ of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

RichtjehuisinĀ is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, stevige en neutrale verpakking.Ā 

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@richtjehuisin.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Ā 

  Ā 

  Interesse?

  Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug!

  RICHT JE HUIS IN bij Coraline
  • Webshop woonaccessoires, verlichting & meubels
  • Interieuradvies
  • Behangservice

  Lees meer over ons