Retourneren & annuleren

Klik hier om je retour online aan te melden.

Of gebruik ons retourformulier

Volg deze stappen om je pakket te retourneren:

 1. Vul je e-mail adres, en ordernummer in.
  Vergeet niet een hekjes-symbool (#) voor je ordernummer te plaatsen bij het zoeken van je bestelling.
 2. Selecteer de producten die u wilt retourneren.
 3. Selecteer een reden.
 4. Vervolgens kun je een retouretiket printen en op het pakket plakken.
 5. Breng het retourpakket naar een dichtstbijzijnde PostNL punt. 
 6. Wij adviseren om de bon met de Track & Trace code te bewaren tot je retourzending is verwerkt. Zonder bewijs van verzending kunnen we je helaas niet verder helpen bij pakketten die kwijt zijn geraakt bij de post.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Voor een snelle en correcte afhandeling van je retourzending is het volgende van belang: 

 • Je hebt het recht jou bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Retourneren is gratis.
 • Verstuur de producten die retour zijn aangemeld met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken zoals in een fysieke winkel, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt.  
 • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat door het gebruik van een product, kunnen we kosten in rekening brengen. 
 • Na het aanvragen van je retour, ontvang je van ons een verzendlabel voor een snelle verwerking van je retour in ons magazijn. Mocht je de producten willen versturen zonder verzendlabel, stuur ze dan in de originele verzendverpakking (indien mogelijk) en onder vermelding van het ordernummer naar: Richtjehuisin Retouren. Antwoordnummer 12055, 4220WB Hoogblokland. Zorg er in dat geval voor dat we het product met een duidelijke retourmelding binnen 14 dagen na levering ontvangen. Als je gebruik maakt van ons antwoordnummer, houd er dan rekening mee dat het risico voor de terugzending bij jou als consument blijft liggen. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is dit jouw risico. Wij raden je daarom aan ​(bij hogere orderwaarde) jouw verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren.
 • Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.
 • Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Interesse?

Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik bel je zo snel mogelijk terug!

RICHT JE HUIS IN bij Coraline
 • Webshop woonaccessoires, meubels & lifestyle
 • Interieuradvies
 • Behangservice

Lees meer over ons