Intakegesprek:
Tijdens het intakegesprek bij jou thuis, bespreken we je woonwensen en verwachtingen, om welke ruimtes het gaat en wat het budget is. Ook ontvang ik graag alle relevante informatie: zoals plattegronden, foto’s en afmetingen van het meubilair dat je graag terug zou zien in het interieurontwerp. Als er geen goede plattegrond of bouwtekening van je woning is, kan ik de woning inmeten.

Moodboard:
Naar aanleiding van de informatie die ik tijdens de intake heb gekregen werk ik het concept uit in een moodboard. Het moodboard geeft een sfeer weer en laat ook zien welke kleuren en materialen terugkomen in het interieur dat ik voor jou in gedachten heb. 

Kleuren en materiaalplan:
Door de kleuren en materialen op elkaar af te stemmen of juist een tegenhanger te zoeken, ontstaat er evenwicht in een ruimte. In een kleuren- en materialenplan kies ik verschillende materialen voor de vloeren, wanden en raambekleding. Ik maak een selectie in materialen die zorgen voor eenheid en een sfeer die bij je past.

Presentatie:
Na ongeveer 4 weken kom ik het basis interieuradvies bij jou thuis bespreken. We bespreken het moodboard. Ook neem ik bij de presentatie zoveel mogelijk stalen mee. Met het moodboard, het kleuren- en materialenplan, heb je een goede basis om te shoppen om het interieurplan mee in te vullen. Het advies ontvang je in een leuke doos!

Kosten:
Basis interieuradvies aan huis € 349,- 

  • Elk advies is gebaseerd op één verblijfsruimte tot 60m2
  • Reiskosten bedragen € 0,29 per kilometer
  • Eventuele parkeer of pontkosten worden doorberekend
  • Uurtarief bij meerwerk € 40,-
  • Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW
  • Betaling vindt plaats via KNAB-betaalverzoek of factuur, betaaltermijn 7 dagen

Cadeaubon 10% korting:
Bij een interieuradvies ontvang je een cadeaubon van 10% korting voor in de webshop!

Interesse? 
Neem dan snel contact op via ons contact formulier.