Lieve klant en volger,

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over mij!

Ik ben Coraline van de Voorde, getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in het kleine en gezellige dorpje Hoogblokland (Zuid-Holland). 

Als klein meisje was ik al erg creatief, ik knutselde en timmerde wat af. Maar toch koos ik voor een baan in de gezondheidszorg.

Mijn passie voor wonen is pas ontstaan toen ik mijn eerste huis kocht en mocht klussen en inrichten. Ik was altijd op zoek naar leuke woonaccessoires en veranderde mijn interieur mee met de seizoenen. Ik kreeg altijd leuke reacties van familie en vrienden over ons interieur, en dacht op een gegeven moment; hier moet ik iets mee gaan doen! 

In 2018 heb ik de knoop door gehakt, en besloten om een carrière switch te maken. Ik vond een opleiding voor Interieurstylist bij ROC/ NTI in Utrecht die ik naast mijn gezin kon volgen. In maart 2019 kon ik deze opleiding afronden. Voorjaar 2020 kwam het idee om ook te starten met een webshop, en 1 oktober 2020 ging ik online!

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, hoe leuk is dat? Adviseren, interieurplannen maken, winkelen, behangen, afstylen enz. enz.

In mijn webshop vindt je unieke stijlvolle woonproducten voor landelijk, modern klassiek & industrieel wonen! Onze collecties worden regelmatig vernieuwd om je te voorzien van de mooiste producten!

Misschien ben je wel naar iets speciaals op zoek? Laat het me weten!

Heel veel shopplezier, en wie weet tot ziens bij jou thuis!

Groetjes Coraline

Interesse?

Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug!

RICHT JE HUIS IN bij Coraline
  • Webshop woonaccessoires, verlichting & meubels
  • Interieuradvies
  • Behangservice

Lees meer over ons