Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. De woning heeft vaak geen sfeer en klinkt hol. Het is heel moeilijk in te schatten hoe groot een lege ruimte daadwerkelijk is. Meubels bieden een referentiekader en, echt waar, een ingerichte ruimte oogt veel groter. 

Een mooi interieur wekt een warm en huiselijk gevoel bij potentiële kopers op, waardoor de woning een stuk aantrekkelijker wordt. Tevens vallen de minpunten minder op door de sfeervolle inrichting. 

Uit onderzoek is gebleken dat gemeubileerde woningen sneller verkocht worden met een gemiddelde waardestijging van 10-15%. Een kleine investering zorgt dus voor veel meerwaarde!

Wij hebben de oplossing voor je leegstaande woning. De woning wordt tijdelijk ingericht met gehuurde meubels, woonaccessoires en verlichting. Elke ruimte wordt zo ingericht dat de pluspunten worden geaccentueerd en de negatieve punten onderbelicht. Uiteraard wordt er altijd gekeken naar het type woning, de doelgroep en gaan wij met de huidige woontrends mee.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. 
Op basis van jouw wensen ontvang je een vrijblijvende offerte voor de huur van meubels, woonaccessoires, verlichting en afstyling.  

  Interesse?

  Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug!

  RICHT JE HUIS IN bij Coraline
  • Webshop woonaccessoires, verlichting & meubels
  • Interieuradvies
  • Behangservice

  Lees meer over ons