Coraline heeft de klus vakkundig , nauwkeurig en snel gedaan. Heel blij mee :)

Anoniem - Utrecht

Coraline reageert snel en maakt een duidelijke offerte. Ze werkt snel en netjes en denkt goed mee. Heel blij met het eindresultaat!

Valentine van den Berg - Bergschenhoek

Als ik meer dan 5 sterren kon geven......dan zou ik dat zeker doen. Keurig netjes gewerkt en komt afspraken tip top na. Een dikke 10!!!

Rob - Papendrecht

Super aardige rustige vrouw die heel goed weet wat ze doet. Wij hebben Arte behang gekozen, het ziet er fantastisch uit!

Anoniem - Zeist

Super fijn! Leuke vrouw en levert super mooi werk. De volgende keer weer hier!

Laura van Mil

Coraline heeft super werk afgeleverd, mijn slaapkamer heeft door het precies aanbrengen van het behang echt een upgrade gekregen. Heel blij mee!

Anna

Reageert snel, denkt heel goed mee en nog eens heel 590mooi resultaat! Echt een aanrader!

Stephanie

Coraline kwam over als een enthousiaste, vrolijke en vooral vakbekwame vrouw. Ze pakte de (behang)klus vol overgave aan en wilde na afloop zelfs nog dweilen. Iets waar wij overigens een stokje voor hebben gestoken. Het resultaat was, dat het behang er superstrak op zat.

Van Slooten

Coraline is vandaag bij ons geweest om 2 kinderkamers te komen behangen.
We zijn er echt super blij mee. Het resultaat is echt top.
Het mailcontact ervoor voelde al meteen goed.
Ze is heel erg vriendelijk, komt op tijd en werkt heel erg netjes. We raden haar zeer zeker aan!!

Bregtje V baardwijk

Fantastische service. We hadden een fotobehang voor onze zoon zijn kamer. Deze zit er zo precies op dat het net 1 plaat lijkt. Echt geweldig!

Danielle Eerenberg

In een woord fantastisch mooi behangwerk aangebracht vandaag in Drunen!
Coraline heeft het compleet prachtig afgeleverd dus wij zijn super tevreden over de verrichte werkzaamheden. Gewoon helemaal TOP!

Mario en Karin van Teijlingen

Ze behangt echt heel netjes!

Roeland

Goede service, fijn contact en mooi eindresultaat!!! Zeker een aanrader.

M.

Hele fijne samenwerking! Contact is erg prettig, denkt goed mee en is flexibel en buiten dat is het werk wat geleverd word echt prachtig!

Kim

Heel professioneel en snel werk geleverd. Wij hadden vier muren om te behangen, twee met foto behang en twee met patroonbehang. Het is erg mooi geworden. Alles sluit netjes aan en het is een mooi strak resultaat geworden. Wij zijn zeker tevreden en zouden voor volgende behangklussen weer contact opnemen met Richt je Huis in.

Van der Valk

Het fotobehang is keurig netjes geplaatst door Coraline. De klus ging zeer vlot, zodat de factuur ook nog lager uitviel dan vooraf berekend. De communicatie over de klus was ook erg prettig en goed.

Jacqueline

Fantastische service.

Fenna van der Slikke

Snelle en fijne communicatie! Ik had veel vragen en die werden netjes en snel door Coraline beantwoord. Komt netjes de afspraken na, werkt secuur en het resultaat is super mooi!

Rachel

Ze levert resultaat, reageert snel en is erg vakkundig. Zeker een aanrader!

Cindy

Coraline heeft bij ons behangen en dat heeft zij uitstekend gedaan. Het ziet er prachtig uit! Ze reageert snel, is vriendelijk en ze weet wat ze doet. Dat alles tegen een heel goede prijs. Dank je wel, Coraline!

Riet Stevens

Coraline werkt heel netjes, heeft oog voor detail en is ook nog eens heel aardig! Je krijgt netjes een offerte van te voren met een nauwkeurige inschatting.

Karin

Coraline heeft (als enige) heel snel op mijn oproep gereageerd en kon op korte termijn aan onze behangklus beginnen. De communicatie verliep vlotjes en duidelijk. Ze werkt goed door, denkt mee over wat het mooiste uitkomt op de muur en is ook nog eens heel erg gezellig. We zijn super blij en ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Debbie Zange

Heel fijne communicatie, na het werk alles netjes achter gelaten en behang zit strak op de muur. Aanrader!

Mirthe van der Vliet

Heel goed geholpen voor een keurige prijs. Enthousiaste dame.

Rick Hultermans

Fantastisch! Onwijs blij met de kamers die Coraline heeft behangen. Snelle communicatie ,professioneel en hartstikke gezellig! Binnenkort wanneer onze beneden verdieping af is maak ik weer een nieuwe afspraak om daar de muren ook te laten behangen.

Edie Koetsenruijter

Heel blij met het eindresultaat, de muur is mooi behangen. Communicatie was heel fijn en de afspraak snel gemaakt. Ook nog wat goede tips gekregen. Zeker een aanrader.

Tessa Bakker

Coraline was zeer enthousiast, professioneel en dacht goed mee met de klus. Keurig resultaat geleverd op zeer korte termijn!

Iris Karthaus

Heel professioneel en aardig. Werkt snel en goed!

Enzo Scalia

Aardige vrouw. Goede ervaring. Behang netjes opgehangen. Kijkt zelf ook kritisch mee.

Mike Andrikopoulos

Wij wilde graag behang van Arte op de muur, maar durfde het niet aan om dit zelf te doen vanwege het gedetailleerde patroon. Coroline regeerde snel op onze aanvraag en had een goede offerte. Communicatie verliep soepel en afspraken zijn nagekomen. Al met al heeft Caroline heeft heel netjes behangen en wij zijn mega tevreden. Aanrader dus, zeker als je kiest voor wat luxer behang en een strakke afwerking wilt.

Anoniem - Utrecht

Wow, wat zit het behang strak op de muur!
Coraline heeft echt vakwerk afgeleverd.
Wij wilden graag op korte termijn een wand behangen en dit was door Coraline snel geregeld. Ze werkt zeer netjes en snel. Goede service ook, alle benodigde materialen nam ze zelf mee en ze ruimde nadien ook nog alle behangresten op en maakte haar werkveld schoon. Daarnaast een fijne, betrouwbare persoonlijkheid. Wij zijn meer dan tevreden en kunnen Coraline van harte aanbevelen!

Anoniem - Sliedrecht

Snelle communicatie, duidelijke afspraken en zeer goed werk geleverd!

Ruben Jonker

Het contact en de afstemming verliep snel en goed! Het behang zit er netjes op. We zijn blij met het resultaat!

Anne de Haas

Heel goed! Prettige communicatie en werkt netjes. Bij een volgende klus zal ik Richt je huis weer inschakelen. 

Anoniem - Utrecht

Zeer tevreden met het resultaat! 

Wesley van Vliet

Zeer fijne samenwerking. Vriendelijk, meedenkend en net werk geleverd! Zou haar voor een volgend behang klusje zeker weer inhuren. 

Femke Bot

Coraline heeft goed werk afgeleverd en 2 muren strak behangen. Het communiceert makkelijk en snel met haar en ze geeft goed advies. 

Han van Someren

Een vakvrouw, ja met kennis van zaken, een prima prijs/kwaliteitverhouding en klant/servicegericht.

Arthur Jongenelen

Netjes behangen en helemaal blij mee. Daarnaast is Coraline een zeer betrouwbaar en prettig persoon, die je gerust in huis kan halen voor een behangklusje.

Remon Hogendoorn

Mooi, strak en snel behangen. Geografisch motiefje loopt naadloos in elkaar over.
Tevreden met resultaat.
Vriendelijk, duidelijk en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Anoniem - Gouda

Super ervaring, prettig samenwerken en perfecte kwaliteit!!

Celine Nooteboom

Het behang zit er keurig op.

Martijn Stam

Coraline heeft verschillende kleine wandjes behangen. Ziet er super strak en netjes uit. Heel blij met haar werk! Daarnaast is ze professioneel, snel en goed in haar communicatie. Zeker aan te bevelen!

Jocelyn van der Veeken

Hele fijne ervaring met Coraline! Ze is zeer professioneel én vriendelijk. Het behang zit naadloos op elkaar aangesloten en is ontzettend mooi en strak geplaatst. Zeker een aanrader!

Dennis & Yvonne

Zeer goede ervaring! Werkt heel netjes.

Karin Goedhart

Zeer tevreden met de vriendelijke, goede en kwalitatieve behangservice van Coraline! Het behang zit er super netjes en mooi op! Ook de communicatie liep heel goed. 

Hannah van Grimbergen

Coraline neemt haar tijd om het behang netjes aan te brengen en denkt met je mee. Ze heeft bij mij vliesbehang in de woonkamer en slaapkamers aangebracht. De communicatie gaat heel gemakkelijk en ze was snel beschikbaar. Ik zou haar zeker aanraden voor een behangklus.

Noelle Sam-Sin

Coraline is een topper! Ze heeft bij ons één wand behangen en het resultaat is fantastisch. Ze is flexibel en werkt snel en nauwkeurig. Aanrader!

Willem Kieviet

Coraline was snel en duidelijk in communicatie en prijs, kwam op tijd, werkt heel netjes en ze kletst ook nog eens gezellig! Ik ben super blij met het eindresultaat en zal haar zeker vragen voor toekomstige behangklussen. 

Marilyn Krouwel

Coraline heeft een prachtige klus uitgevoerd op onze kinderkamer. Ze heeft ons patroonbehang keurig netjes aangebracht. Ze werkt netjes en secuur en is ook nog eens heel gezellig en aardig!

Laurie de Willigen

Interesse?

Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug!

RICHT JE HUIS IN bij Coraline
  • Webshop woonaccessoires, verlichting & meubels
  • Interieuradvies
  • Behangservice

Lees meer over ons