De basis van je interieur staat, en je wilt het graag helemaal afmaken. Maar je hebt er eigenlijk geen tijd voor om uren door de woonwinkels heen te lopen, of je vind het moeilijk om keuzes te maken, of je komt voor de zoveelste keer thuis met een verkeerd item. Het is dan net de verkeerde kleur of het past net niet bij jullie stijl. Ondertussen heb je veel geld uitgegeven aan accessoires die uiteindelijk op de zolder belanden. Op deze manier komt je interieur nooit af en voelt het daardoor ook niet als thuis. Met dit woondilemma ga ik je helpen!  

Bij Interieurstyling aan huis hebben we voorafgaand telefonisch contact, en bespreken we je woonwensen en verwachtingen, om welke ruimtes het gaat en wat het budget is. Ook ontvang ik graag alle relevante informatie: zoals plattegronden, foto’s van de huidige situatie en afmetingen van het meubilair dat je graag terug zou willen zien in het interieur. Met behulp van deze input bereid ik onze afspraak dan alvast voor.

Met alle woonaccessoires en eventuele (kleine) meubels, kom ik aan huis om je woonwensen te realiseren en af te stylen. Je interieur zal gelijk helemaal anders zijn en aanvoelen als een echt thuis! 

Tarieven:

  • Interieur afstyling € 55,- per uur (excl. btw)
  • Reiskosten € 0,29 per kilometer (excl. btw)

Interesse?

Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug!

RICHT JE HUIS IN bij Coraline
  • Webshop woonaccessoires, verlichting & meubels
  • Interieuradvies
  • Behangservice

Lees meer over ons