Korte wol:
Vachten van korte wol kunnen met de hand of in de wasmachine gewassen worden op 30C◦. Er bestaan speciale reinigingsmiddelen voor wol. Leg het vel na het wassen en stretch een aantal keren, zodat de huid niet krimpt tijdens het opdrogen. Laat de vacht dan ook buiten direct zonlicht en directe warmte drogen.

Lange wol:
Kleine vlekjes kunnen makkelijk verwijderd worden met een spons of een licht vochtige doek. Je kunt speciale vloeibare reinigingsmiddel gebruiken voor wol. Meng het met niet al te veel water en gebruik het schuim om de vacht schoon te maken. Stretch de vacht na het wassen een aantal keren om te voorkomen dat het gaat krimpen. Kam de vacht voorzichtig met een kam om het uit te pluizen.

Geverfde wol:
Stel de geverfde huid niet bloot aan direct zonlicht om het vervagen van de kleur te voorkomen. De kleur kan in de wasmachine afgeven, dus u kunt de geverfde wol het beste alleen stomen.

Huiden:
De huid kan met de haren mee gestofzuigd worden, doe dit op een zeer lage zuigkracht. Ook kan de huid ter verfrissing uitgeklopt worden. Vuil verwijderen? Gebruik altijd een schone doek. Per ongeluk te lang gewacht met schoonmaken? Opgedroogd vuil kan met een licht vochtige doek verwijderd worden. Droog de huiden nooit in de buurt van de verwarming. Het is aan te raden om de huid af en toe te bevochtigen met een lichte nevel van water, bijvoorbeeld door een plantenspuit. Maak de huid nooit drijfnat.

Interesse?

Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier, en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug!

RICHT JE HUIS IN bij Coraline
  • Webshop woonaccessoires, verlichting & meubels
  • Interieuradvies
  • Behangservice

Lees meer over ons